Groene energie

zonnepanelen op hellend dak installeren
zonnepanelen

Groene energie opwekken met zonnepanelen

Lijkt het u wel wat om kosten op uw energiefactuur te besparen? Met zonnepanelen kan u uw eigen groene energie opwekken. Als gespecialiseerde installateur uit Appels (Dendermonde) kunnen wij op zowel hellende als platte daken zonnepanelen plaatsen en bekijken op voorhand hoe we die ten opzichte van de zon het beste positioneren.

Om uw opgewekte energie ’s nachts en bij slecht weer te kunnen gebruiken, kan u de reserves van een handige thuisbatterij aanspreken. Een batterij voor zonnepanelen slaat immers overtollige energie op en bewaart die voor momenten waarop er geen zonlicht is. Wenst u meer informatie over de prijs van een thuisbatterij en zonnepanelen? Geef ons dan gerust een seintje.

Klaar voor zonnepanelen of een laadpaal?

Vraag vandaag nog uw vrijblijvende offerte aan!

Ga voor een laadpaal aan uw woning of bedrijfsgebouw

Als u met een elektrische wagen rijdt, vindt u het misschien wel interessant om een laadpaal aan uw woning of bedrijfsgebouw te laten installeren. Zo kan u op elk moment uw wagen opladen zonder die aan een openbare laadpaal te hoeven parkeren.

Afhankelijk van welke elektrische laadpaal u laat plaatsen, zal die over moderne technologie beschikken, waaronder slim laden en load balancing. Die functies lichten we met plezier toe tijdens een kennismakingsgesprek. Op onze referentiepagina kan u alvast enkele van onze praktische modellen bekijken.

Laadpaal